En del av Wall to Wall Groups affärsidé

Wall to Wall Group erbjuder marknadsledande lösningar som aktivt stödjer fastighetsägare i deras arbete med att ställa om till hållbara fastigheter. Hållbarhet är en självklar del av Wall to Wall Groups affärsidé och när du arbetar med Wall to Wall Group får du en partner som gör sitt yttersta för att du ska lyckas.

 

Wall to Wall Group är en av de första aktörerna i branschen som fått certifieringen ISO 26000, som bevisar att Wall to Wall Groups arbete bidrar till hållbar utveckling.

 

Wall to Wall Groups affärsverksamhet och hållbarhetsarbete hänger ihop. Wall to Wall Group strävar efter att skapa ekonomiskt och socialt värde, samtidigt som Wall to Wall Group är med och hanterar samhälleliga behov och utmaningar relaterade till branschen. Genom innovation och produktutveckling bidrar Wall to Wall Group till långsiktigt värdeskapande i den globala ekonomin. Här kan du läsa Wall to Walls hållbarhetsagenda och vilka hållbarhetsmål företaget aktivt arbetar med.

”Vi vill förändra hur vi tar hand om våra fastigheter, genom att reparera i stället för att byta ut, prioritera förnybara energilösningar och välja smart teknik som sänker energi- och vattenförbrukningen i fastigheterna”